BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Kadın Girişimciliğinde Yol Haritaları-Birlikte Başarmak eğitimi

“Kadın Girişimciliğinde Yol Haritaları-Birlikte Başarmak” konulu eğitim programı Mevlana Maarif Merkezimizde başladı. 

06 Mart 2023
Seydişehir'de Kadın Girişimciliğinde Yol Haritaları-Birlikte Başarmak eğitimi

Seydişehir Kaymakamı Deniz  Pişkin  konu ilğili  yaptığı açıklamada"“Kadın Girişimciliğinde Yol Haritaları-Birlikte Başarmak” konulu eğitim programı Mevlana Maarif Merkezimizde başladı.

 

Seydişehir Kaymakamlığı ve Alman Konrad Adenauer Stiftung Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen eğitime, daha önce verdiğimiz organik tarım eğitimlerini tamamlamış olan, ilçemizde girişimcilik ve kooperatifçilik konularıyla kadın emeğini değerlendirmek isteyen Taraşçı Mahallemizdeki 29 girişimci kadınımız katılıyor.

6-10 Mart tarihleri arasında sürecek eğitimlerden dolayı Eğitim Uzmanı Cüneyt Örkmez, eğitimin açılışına katılan Konrad Türkiye Temsilci Yardımcısı Bruno J. Hamm-Pütt ile Türkiye Temsilciliği Proje Yöneticisi Bekir Öncel'e teşekkür ediyorum.dedi,

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.