BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Müftülüğü destek ekiplerini deprem bölgesinde

Seydişehir Müftülüğü destek ekiplerini deprem bölgesinde 

22 Şubat 2023
Seydişehir Müftülüğü  destek ekiplerini deprem bölgesinde

Hatay’daki depremzedelere yardımcı olmak amacıy Seydişehir Müftüğü Personelinden oluşan yaklaşık 11 kişilik destek ekibi Hatay’daki depremzedelere yardımcı olmak amacıyla,  bölgeye  gitti. 

Pazartesi meydana gelen 6.4 lük depremi hisseden görevliler deprem anında şiddetli bir sese şahit oldular ..Depremin akabinde şoku atlatıp tekrar yardim faaliyetine devam eden çünkü günlük 3000 kişiye yemek veren merkezde asker polis resmi kurumlara da yemek çıkarmak  zorundaydı.

Seydişehir  İlçe Müftüsü Adem Bebek, “Ülkemizde meydana gelen depremlerin ardından vefat eden kardeşlerimizin cenaze ve defin işlemlerine yardımcı olmak, manevi destek hizmeti ve yardım faaliyetlerine katılmak üzere görevli personelleri  bölgede . Milletimizin yaşadığı bu acıyı biz de Seydişehir olarak yüreğimizde yaşıyoruz” ifadelerini kullanarak böyle bir acının tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.