BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ETi AŞ 432 kişilik arama kurtarma ekibi Deprem Bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Cengiz Holding deprem bölgeleri için yapılan bağışlar konusunda öncü bir adım atarak dün 500 milyon TL destekte bulunmuştur. Bu tutarın 400 milyon TL si AFAD'a 100 milyon TL si AHBAP derneğine iletilmiştir. 

09 Şubat 2023
ETi AŞ 432 kişilik arama kurtarma ekibi  Deprem  Bölgesinde  çalışmalarını sürdürüyor.

Cengiz Holding olarak depremzedelerin yaralarını sarmak, hayat kurtarmak ve ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak için kapsamlı çalışmalarına ilk deprem anından itibaren devam ediyor. Deprem bölgelerine iş makineleri, ekipman ve araç desteğini sürdürürken bu araçları kullanacak teknik ekip ile maden işletmelerindeki çalışan uzman kurtarma ekiplerini deprem bölgesine sevk etmeye devam ediyor. Toplam 432 kişilik arama kurtarma ekibi sahada çalışmalarını Holding bünyesinde sürdürmektedir. Bu kapsamda Cengiz Holding iştiraklerinden ETi Alüminyum A.Ş'de ilk deprem anından itibaren tüm imkanlarını seferber ederek gıda, giyecek, hijyen malzemeleri gibi temel ihtiyaçlarının yanında ısıtıcı, kurtarma ekipmanları, aydınlatma ekipmanları, jeneratör, iş makineleri ve vinç ve bunları kullanacak operatör afet bölgesine ilk günden itibaren gönderilmiştir. Aynı zamanda ETi Alüminyum Afad ekibinden 41 personel ile birlikte 15 kişilik uzman teknik Elektrik ekibi deprem bölgesi Hatay merkeze yönlendirilmiştir. Bu kapsamda ilk gün ETi Alüminyum Afad ekibi Hatay'da en kaz altındaki 6 kişiyi sağlıklı bir şekilde kurtarmıştır. Bu kapsamda 59.saatde Ömer'i 62.saat'de Fatmanur isimli çocuklarımızı kurtaran ETi Alüminyum Afad ekibi büyük sevinç yaşadı.

Cengiz Holding deprem bölgeleri için yapılan bağışlar konusunda öncü bir adım atarak dün 500 milyon TL destekte bulunmuştur. Bu tutarın 400 milyon TL si AFAD'a 100 milyon TL si AHBAP derneğine iletilmiştir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.