BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SARAY MARKETLER ZİNCİRİ 2 ŞUBESİ SEYDİŞEHİRDE DUALARLA AÇILDI

Seydişehir'de Faaliyet gösteren YUNUS KARPUZ İnş. Gıda Tarım Hayvancılık ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafıdan Saray Marketler zincirini 2. şubesi yeni otogarda hizmete girdi. 

04 Şubat 2023
SARAY  MARKETLER ZİNCİRİ  2 ŞUBESİ SEYDİŞEHİRDE  DUALARLA AÇILDI

 Saray Marketleri 2. Şubesinin açılışında konuşan  YUNUS KARPUZ ; 50 yıl önce ‘’SEY-KA UN’’ ile başlayan yatırım ve üretim serüvenimize, 15 yıl öncesi ‘’YUNUS YAPI İNŞAAT’’ olarak devam ettik. Bu süreçte 1500 civarında daire teslimatında bulunduk. 6 ay öncesinde ‘’SARAY BAKLİYAT ELEME VE PAKETLEME TESİSİ’’ ile bölge tarımına nasıl katkıda bulunuruz, nasıl geliştiririz kaygısı ile un sektöründe de olduğu gibi bakliyat sektöründe de öncü olduk, yatırıma devam ettik. Geçen yıl bu zamanlar bozkır yolu yeni itfaiye karşısında açtığımız Saray Marketleri 1. Şubesi ile market sektörüne girdik. Yine amacımız Seydişehir halkı ucuz gıdayı nasıl temin edebilirden başka bir düşüncede olmadı. Halkımız da teveccüh gösterdi bunun üzerine yeni otogar karşısına Saray Marketleri 2. Şubemizi sizlerin desteği ile açıyoruz  inşallah Katılımınızdan dolayı hepinize  teşekkür ederim.. Ulusal zincir marketlere mecbur kalan Seydişehir halkımıza bir alternatif oluşturarak, halkımızın da desteği ile inşallah Seydişehir’imizin yerel markası olmak istiyoruz. Bu düşüncelerle tüm halkımıza teşekkür ediyor, açılışımıza davet ediyoru.dedi.

Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ak Parti İlçe  Başkanı   Kemalettin Atalay , İlçe  Müftüsü Adem Bebek çok davetli ve  vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelasının  kesilmesinden  sonra açılışı özel Ucuz  ürünlerden almak isteyen vatandaşlar arasında  yoğunluk  yaşandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.