BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’ de Yol Kavgası Kanlı bitti 3 yaralı.

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde  iki araç sürücüsü arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi boğazından ve bacağından yaralandı. 

25 Ocak 2023
Seydişehir’ de Yol  Kavgası Kanlı bitti 3 yaralı.

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde  iki araç sürücüsü arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi boğazından ve bacağından yaralandı.

Olay gece saatlerinde Kızılcalar Mahallesi Süleyman Şah Caddesi Aydoğdu Camii civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A. U. Arkadaşları ile araçlarında seyir halinde iken henüz plakası ve sürücüsü bilinmeyen bir araç tarafından durdurularak, araçta bulunanlar ile aralarında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine henüz kimliği tespit edilemeyen kişi A. U.’ Yu bacağından ve boynundan, araçta bulunan M. O.’ yu ise bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralılar bir apartmanın içerisine kaçarak canlarını kurtarırken, olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Yetkililerce kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.