BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KURAN-I KERİM'E UZANAN ELLER KIRILSIN.

İsveçli ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, İsveç makamlarına verdiği izinle Türk Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yaktı. Bu hadsiz eylemi lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz. 

21 Ocak 2023
KURAN-I KERİM'E UZANAN ELLER KIRILSIN.

İsveçli ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, İsveç makamlarına verdiği izinle Türk Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yaktı.
Bu hadsiz eylemi lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz.
İslam değerlerimize ve Müslümanlara olan saldırılar sadece İsveç'te değil...
Hindistan'da iktidardaki Halk Partisi yetkilileri, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (sav) hakaret içerikli ifadeler kullanılıyor, İsrail'de mescid-i Aksa'da  ibadet eden Müslümanlar katlediliyor.
Kanada'da Camiden çıkan cemaate ateş ediliyor, Fransa'da başörtüsü takan kadınlar tartaklanıyor ve hakaret ediliyor, Doğu Türkistan'da Müslümanlara işkenceler yapılıyor ve katlediliyor.
Maalesef bu örnekleri saymakla bitiremeyiz.
Özellikle son dönemlerde İslam düşmanlığının artması, dini değerlerimize yapılan alçak saldırılar karşısında Müslüman alemini birlik olmaya ve bu alçaklıklara son vermek için en güçlü şekilde yaptırımlar uygulamaya davet ediyoruz.
Bizler, Yeniden Refah Partili Gençler olarak dinimizi hedef alan bu kirli zihinlere karşı gereken mücadeleyi sonununa kadar sürdüreceğimize söz veriyoruz.
                                                     Melih Güner 
                                          Yeniden Refah Partisi 
                        Gençlik Kolları Genel Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.