BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA TORNACI SAHTE İÇKİ ÜRETİCİSİ ÇIKTI!

ÜRETTİĞİ İÇKİYİ ORİJİNAL ŞİŞELERE DOLDURMUŞ 

18 Ocak 2023
KONYADA TORNACI SAHTE İÇKİ ÜRETİCİSİ ÇIKTI!

TORNACI SAHTE İÇKİ ÜRETİCİSİ ÇIKTI!

Konya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sahte içki ihbarı aldı. Ekipler gelen ihbarla harekete geçti. Bir tornacıya operasyon düzenlendi, onlarca şişe sahte içkiye el konulurken sahte içki üreticisi tornacı gözaltına alındı.

Konya’da KOM ekipleri Karatay Sanayi’de bulunan bir iş yerinde sahte içki üretildiği ihbarı aldı. İhbar üzerine ekipler harekete geçerek kısa süre içerisinde iş yerine ulaştı. 

ÜRETTİĞİ İÇKİYİ ORİJİNAL ŞİŞELERE DOLDURMUŞ

İş yerinde arama gerçekleştiren ekipler kolilere gizlenmiş ve piyasaya sürülmek üzere hazır halde 18 şişe alkollü içki, 30 litre etil alkol, 9 adet alkol kiti ve 2 adet alkol yapımında kullanılan aparat ele geçirdi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre şüpheli, getirttiği etil alkol ile tedarik ettiği aparatlar yardımıyla farklı çeşitlerde alkol üretti. Ürettiği alkolü yine tedarik ettiği bandrollü şişelere doldurarak müşterilere orijinal diye sattı.

Polis ekipleri gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.