BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ZEHİR TACİRLERİ POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ZEHİR TACİRLERİ POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI 

06 Ocak 2023
UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ZEHİR TACİRLERİ POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine büyük darbe vurdu. Akşehir İlçesinde uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 3.848 adet Uyuşturucu Hap ele geçirdi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Narkotik ekipleri ve Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müşterek yapılan çalışmalarda, uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada şahsın üstünde ve aracında 3.848 adet Uyuşturucu Hap maddesi ele geçirildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Korkmaz P., Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.