BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KÖŞEYE SIKIŞAN ZEHİR TACİRLERİ BİNBİR YÖNTEME BAŞVURUYOR

BİRBİRİ ARDINA GELEN OPERASYONLARLA KÖŞEYE SIKIŞAN ZEHİR TACİRLERİ BİNBİR YÖNTEME BAŞVURUYOR 

05 Ocak 2023
KÖŞEYE SIKIŞAN ZEHİR TACİRLERİ BİNBİR YÖNTEME BAŞVURUYOR

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerin bu kapsamda yaptığı araştırmalarda torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları şüphe üzerine durdurulan bir araçta yakalandı. Polisin kıskacından bunalan zehir tacirlerinin uyuşturucu sevkiyatı için akıl almaz yöntemlere başvurması dikkati çekti. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarının tespitine yönelik araştırmalarını sürdürüyor. Polis ekipleri bu kapsamda yürüttüğü çalışmalarda torbacı diye tabir edilen 2 uyuşturucu satıcısını şüphe üzerine durdurduğu bir araçta yakaladı.

ELEKTRİKLİ ISITICININ İÇİNE BİLE ZEHİR GİZLEMİŞLER!

Ekipler vakit kaybetmeden yakalanan şüpheliler üstünde ve araç içerisinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada elektrikli ısıtıcı içerisine ve çeşitli eşyaların gizli bölmelerine saklanmış vaziyette 382 gram bonzai, 126 gram skunk, 45 gram metamfetamin, 92 adet uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Suçundan haklarında işlem başlatılan Salih Durmaz ve Abdullah Bakır isimli 2 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.