BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Pişkin kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yılbaşı gecesinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için mesai yapan emniyet ve jandarma personelini... 

01 Ocak 2023
Kaymakam Pişkin kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadı

Seydişehir  Kaymakamı  Deniz Pişkin yılbaşı gecesinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için mesai yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti.

Yeni yıla huzur, mutluluk ve güven içerisinde girilmesi için görevi başında olan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan personelleri ziyaret eden Kaymakam Pişkin, özveri ve gayretle çalışan kolluk güçlerine teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.

Kaymakam Pişkin görev başındaki kolluk kuvvetlerinin yaptığı uygulamalarda ve denetimlerde araç sürücülerinin de yeni yıllarını kutlayarak hayırlı yolculuklar diledi. KaymakamDeniz Pişkin  ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı  Yahya  Koca ve İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı  hazır bulundu.

 Kaymakam Deniz Pişkin Persone  Baklava ikram ederek  "Kolluk kuvvetlerimiz kamunun huzuru için görevleri başındalar.Yılbaşı emniyet tedbirleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekiplerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık, görevlerinde başarılar diledik. dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.