BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da bir genç silahla vurularak öldü

Konya’da arkadaşları ile araçla gezerken açılan silahla vurulan Abdullah Atlı (23), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

01 Ocak 2023
Konya'da  bir genç  silahla   vurularak öldü

Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi Altıyol mevkiinde meydana geldi.

Geri dönüşüm makineleri imalatı, tamir ve bakım işi yaptığı öğrenilen Abdullah Atlı, iddiaya göre arkadaşları ile araçla gezerken dışardan henüz kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen silahtan çıkan kurşunun vücuduna isabet etmesi sonucu yaralandı.

Atlı kanlar içerisinde kalırken durumu fark eden arkadaşı Ali G., araçla birlikte Atlı'yı Meram Devlet Hastanesi'ne götürdü. Atlı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ali G. ifadesinde, "Aracımızla gezerken silah sesleri duydum. Kısa süre sonra arkadaşım Abdullah'ı yaralanmış olduğunu fark ettim. Sonra kendi aracımızla hastaneye götürdüm" dediği öğrenildi. Polis, silahı ateşleyen şüpheli veya şüphelileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.