BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA ONLARCA ŞİŞE SAHTE İÇKİYE EL KONULDU

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, haksız kazanç ve haksız rekabetin önüne geçilmesi ve devletin vergi kayıplarının önlenmesi amacıyla kaçakçılık operasyonlarına devam ediyor. 

28 Aralık 2022
KONYA’DA ONLARCA ŞİŞE SAHTE İÇKİYE EL KONULDU

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, haksız kazanç ve haksız rekabetin önüne geçilmesi ve devletin vergi kayıplarının önlenmesi amacıyla kaçakçılık operasyonlarına devam ediyor. Yılbaşına yaklaşırken denetim ve operasyonlarını sıklaştıran ekipler vatandaşların sağlığını hiçe sayan sahte içki üreticilerini kıskaca aldı. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak ve sahte içki üreticilerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Selçuklu Devriye Ekipler Amirliği ile koordineli yürütülen çalışmalarda bir araçla sahte içki taşındığı bilgisine ulaşıldı. 

Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi’nde durdurulan araçta arama yapan ekipler 25 adet pet şişe içerisinde sahte alkollü içki ve 7 adet alkol kiti ele geçirdi. Konuyla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

SAHTE ALKOL DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri yılbaşına sayılı günler kala sahte ve kaçak alkol denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Vatandaşların sağlığını olumsuz etkileyebilecek her türlü durumu değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kentin dört bir yanındaki alkollü içki ticareti yapılan işletmelerde denetimlerde bulundu. Denetimlerde işletmelere ait evraklar didik didik kontrol edilirken satılan alkollü ürünler de tek tek elden geçirilerek orijinalliği tetkik edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.