BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirde"Haydi Bil Bakalım" Ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı.

“Haydi Bil Bakalım” adlı ortaokullar arası bilgi yarışmasını Mahmut Esat Ortaokulu Kazandı 

21 Aralık 2022
Seydişehirde"Haydi Bil Bakalım" Ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile hazırlanan “Haydi  Bil Bakalım” adlı ortaokullar arası bilgi yarışmasının Mahmut Esat Ortaokulu kazandı.

Belediye Düğün salonundaki yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı

İlçemizden 12 orta okulun yarıştığı Haydi  Bil Bakalım bilgi yarışmasının finalinde öğrencilere Matematik, Türkçe, Fen ve Teknolojileri Bilgisi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden 2 şer soru sorulurken Genel Kültür kategorisinde de Konya, Türkiye ve Dünya olmak üzere toplam 6 soru soruldu.

Mahmut Esat Ortaokulu Okul Müdürü  Süleyman  Boztepe Okulumuz “Haydi Bil Bakalım” Bilgi Yarışmasında İlçenin Şampiyonu oldu. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Okulumuz Konya’da ilçemizi temsil edecek dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.