BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Trafik Kazası 1 Ağır 2 yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen kaza sonucu 1 ağır 2 kişi yaralandı. 

13 Aralık 2022
Seydişehir'de Trafik Kazası 1 Ağır 2 yaralı

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde yola fırlayan kediye çarpmamak için sürücüsü hamle yapan araç yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda kaza yaparken, hurdaya dönen araçta iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Musa Yiğit idaresindeki 42 CVY 24 plakalı opel marka otomobil Seydişehir-Taraşı yolu Gökçehüyük Mahallesi yakınlarında seyir halinde iken yola bir anda fırlayan kediye çarpmamak için manevra yaptı. Yolun yağmur yağışı ile kaygan olması nedeni ile sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi.

Kazada araç sürücüsü ile araçta bulunan Erdem Yıldız araçta sıkışarak yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine kaza yerine kaza kırım, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yetkililere kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.