BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİ KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINI SÜRDÜRÜYOR

KONYA POLİSİ KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINI SÜRDÜRÜYOR 

13 Aralık 2022
KONYA POLİSİ KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINI SÜRDÜRÜYOR

Konya Emniyeti devletin vergi kayıplarının, haksız kazanç ve haksız rekabetin önlenmesi adına kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarla milyonlarca liralık verginin kaybolmasının önüne geçiliyor. Bu kapsamda Konya’da yürütülen çalışmalarda yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara ve tütün mamulü ele geçirildi.

Konya Emniyeti’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesinde 1 iş yerinde gümrük kaçağı sigara ve tütün ürünlerinin depolandığı bilgisine ulaştı. Bilgi üzerine ekipler operasyon için düğmeye bastı.

İş yerine baskın düzenleyen ekipler 150 bin adet boş makaron, 1.600 paket doldurulmuş sigara, 880 paket nargile tütünü, 15 paket kıyılmış tütün, 10 adet elektronik sigara ve 35 adet elektronik sigara kiti ele geçirdi.

Ele geçirilen ürünlere Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında ekipler el koydu. Konuyla ilgili gözaltına alınan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.