BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 1.5 MİLYON ADET!

KONYA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 1.5 MİLYON ADET! 

12 Aralık 2022
KONYA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 1.5 MİLYON ADET!

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler devletin vergi kayıplarını önlemek adına operasyonlarını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarla haksız kazanç ve haksız rekabetin de önüne geçiliyor. KOM ekipleri yaptığı uygulamada 1.5 milyon adet boş makaron ele geçirdi. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak sigara operasyonlarına devam ediyor. Karatay İlçesi’nde ekiplerin gerçekleştirdiği uygulama esnasında ticari bir araç durduruldu.

Araçta arama gerçekleştiren ekipler 1 milyon 500 bin adet boş makaron ele geçirdi. Ele geçirilen gümrük kaçağı ürünlere Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında el koyuldu. Konuyla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.