BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de “Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri toplantısı.

Konya'nın Seydişehir İlçesinde “Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri toplantısı yapıldı. 

06 Aralık 2022
Seydişehir'de “Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri  toplantısı.

 Taraşçı  Mahallesi  Şehit Okan Altıparmak Ortaokulunda  yapılan“Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri  toplantısına Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin İlçe Milli Eğitim Müdürü  Tahir Kibar Kaymakamlık Proje Sorumlusu  Serap Caymaz Taraşçı Mahallesinden girişimci  bayanlar  katıldı.

Seydişehir Kaymakamı Deniz  Pişkin  yaptıgı  açıklamada "Taraşçı Mahallesinde üretme ve kazanma derdi olan girişimci kadınlarıyla bir aradayız.

Onlar için neler yapabileceğimizi konuştuk: “Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri"ne yönelik, mevcut durum analiziyle birlikte yol haritası oluşturduk.

İlk olarak Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde “Organik Tarım Kursu” açacağız, diğer taraftan bir kadın kooperatifi oluşturmak için çalışmalara başlayacağız. dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.