BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İŞKUR çöktü mü? İŞKUR neden açılmıyor?

İŞKUR çöktü mü? İŞKUR neden açılmıyor? 

28 Kasım 2022
İŞKUR çöktü mü? İŞKUR neden açılmıyor?



İŞKUR çöktü mü, neden açılmıyor soruları gündeme geliyor. İŞKUR resmi internet sitesine girmek isteyen vatandaşlar sorun ile karşılaşıyor. İŞKUR neden açılmıyor, sorun mu var ve İŞKUR çöktü mü merak ediliyor. Peki, İŞKUR çöktü mü? İŞKUR neden açılmıyor?

İşkur neden açılmıyor, sorun mu var merak ediliyor. İŞKUR sitesine giren insanlar hata ile karşılaşıyor. İŞKUR neden açılmadığı araştırılıyor. İŞKUR çöktü mü? İŞKUR neden açılmıyor? sorularına yanıt aranıyor. İŞKUR çöktü mü? İŞKUR neden açılmıyor? Detaylar haberimizdedir…

İŞKUR ÇÖKTÜ MÜ?
İŞKUR resmi sitesine giren vatandaşlar sorun ile karşılaşıyor. İŞKUR sitesinin neden açılmadığı henüz bilinmiyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapıldıktan sonra haberimiz güncellenecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.