BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirdeki Barınaktaki Sokak hayvanları kötü Muamele iddiası ile Seydişehir'den götürüldü..

Seydişehirdeki Barınaktaki Sokak hayvanları kötü Muamele iddiası ile Seydişehir'den götürüldü.. 

27 Kasım 2022
Seydişehirdeki  Barınaktaki Sokak hayvanları  kötü Muamele iddiası ile  Seydişehir'den götürüldü..

Konya- Seydişehir yolu Sefaköy’ de bulunan köpek barınağındaki vahşetin henüz ateşi sönmemişken Seydişehir’ de bulunan köpek barınağından olduğu iddia edilen görüntüler hayvan severler tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı.
Konya Sefaköy Barınağından hayvanların Seydişehirdeki   sokak  hayvanları   barınağa taşındığı iddiası ile  hayvanseverler soluğu Seydişehirde  bulnan barınak önünde aldılar.
Hayvanseverlerin paylaştığı videolarda bir çok köpek çukur içerisinde ölü halde görüntülenirken hayvan severler tarafından yaklaşık yüzyetmiş köpek barınaktan çıkarılarak sahiplendirilmek üzere götürüldü.
Yaşanan olay sonrası telefonla ulaştığımız Seydişehir Sokak Hayvanlarını Koruma Dernek Başkanı Ayla Sayar İddiaları yalanlayarak “Böyle bir şey söz konusu değildir. Köpekler aralarında kavga edip birbirlerini öldürebiliyorlar, bahsedilen kanal barınağa su gelmemesi için açılmıştır. Hayvanseverler geldiler ve köpeklerin hepsini alıp gittiler sadece sahipli olan 10 kadar köpek kaldı” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.