BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık 4 ay önce doğan kızını hiç görmemiş

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi. 

27 Kasım 2022
Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık 4 ay önce   doğan kızını hiç görmemiş

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık 4 ay önce doğan kızını hiç görmemiş

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Acı  Haber  Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık’ın Seydişehir Ketenli Mahallesinde   oturan  Ailesine Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin  tarafından  verilmişti

Şehit haberini Ketenlideki evinde alan 1 yıllık evli eşi Derya Işık da acı haberi aldıktan sonra gözyaşlarını tutamadı

Derya Işık  Eşim  dört  ay önce  gelen     kızımızı  daha hiç  görmedi. Kızımda babasını hiç görmedi. Biz onsuz nasıl   yapacağız ,Ben bugün telefonla aradım. Telefonuna bakamamıştı.  Biz ona kızımla sürpriz yapacaktık  diye ağladı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.