BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyalı anne, 33 yıl önce pazar çantasında yuva önüne bırakılan oğlunu arıyor

 

07 Kasım 2022
Konyalı anne, 33 yıl önce pazar çantasında yuva önüne bırakılan oğlunu arıyor

Konya Ereğli’de Ayşe Ünlü (51), 33 yıl önce dünyaya gelen ve eşi ile ablası tarafından pazar çantası içerisinde Ankara’da çocuk yuvası önüne bırakılan oğlunu arıyor. 8 ay önce bir oğlunu kaybeden Ünlü, “Ölmeden oğlumdan helallik almak istiyorum” dedi.
Konyalı anne, 33 yıl önce pazar çantasında yuva önüne bırakılan oğlunu arıyor

Konya Haber: Ereğli ilçesinde yaşayan Ayşe Çınar, evlilik dışı birliktelikten 1989 yılında Barış ismini verdiği bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Ünlü, Barış 5 aylık olduğunda Mustafa Ünlü ile resmi nikah kıyarak evlendi.

EŞİ VE ABLASI ÇOCUK YUVASI ÖNÜNE BIRAKTI

Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; Bir süre sonra eşi ve kendi ablası çocuğu istemedi. Mustafa Ünlü ve abla Ümmügülsüm Karaoğlu, istememesine rağmen bir yuvaya vereceklerini söyleyip bebeği Ayşe'nin elinden aldı. Daha sonra Ankara'ya gittiklerini belirten Ünlü ve Karaoğlu, 6 aylık olan Barış'ı pazar çantası içerisine koyarak bir çocuk yuvasının önüne bıraktı. Geçen 33 yıldan beri de Barış'tan haber alınamıyor.

'BİR OĞLUNU KAYBETTİ, DİĞERİNİ BULMAK İSTİYOR'

Ayşe Ünlü, çocuğunu aramak istese de eşinin şiddeti ve baskısı nedeniyle bunu yapamadı. 2014 yılında hayatını kaybeden Mustafa Ünlü, çocuğu yuvanın önüne bıraktığını ve bir daha irtibat kurmadığını söyledi. Tüm girişimleri sonuçsuz kalan Ayşe Ünlü, 8 ay öncede oğlu Özkan Ünlü'yü kaybetti. Bu olay üzerine savcılığına giden Ünlü, 33 yıl önce bir erkek çocuğunu dünyaya getirdiğini, eşinin ve ablasının çocuğu alıp yuvanın önüne bıraktıklarını, oğlunun bulunmasını istediğini söyleyerek müracaatta bulundu.

konyali-anne-33-yil-once-pazar-cantasinda-yuva-onune-birakilan-oglunu-ariyor.jpg

'OĞLUMU BULUP HELALLİK ALMAK İSTİYORUM'

Oğlunun farklı bir ismi kullanabileceğini de belirten Ayşe Ünlü, tek isteğinin oğlunu bulup helallik almak olduğunu söyledi. Ünlü, "Yıllarca aramak istedim ama eşimin şiddeti ve korkusundan dolayı bunu yapamadım. Ancak eşim öldükten sonra aramaya başladım. Oğlumu bulmak için tüm imkanları seferber edeceğim. Yıllardır gözyaşlarım dinmiyor. 8 ay önce bir oğlumu kaybettim. O oğlumda ağabeyinin bulunmasını çok istiyordu. Oğlumu bulup helallik almak istiyorum. Oğlumdan geriye ne bir fotoğraf var ne de bir kıyafet. Beni avutacak hiçbir şey yok. Ne olur oğlum bulunsun" dedi.
Kaynak:SABAH

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.