BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

28 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP VE ÇOK SAYIDA UYUŞTURU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

NARKOTİK EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR: 13 GÖZALTI 

07 Kasım 2022
28 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP VE ÇOK SAYIDA UYUŞTURU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Konya’da Narkotik ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalarda 28 bin adet Uyuşturucu Hap ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 13 şahıs gözaltına alındı.

Gençleri zehirlemek için uyuşturucu sevkiyatı ve sokak satıcılığı yapan şahıslara Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri göz açtırmıyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerini yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri ve Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile birlikte yapılan çalışmalarda Merkez ilçeler ve Akşehir ilçesinde zehir tacirlerine büyük darbe vurdu.

28 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP VE ÇOK SAYIDA UYUŞTURU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan çalışmalarda 28 bin adet Uyuşturucu Hap, 200 gram Eroin Maddesi, 100 gram Metamfetamin Maddesi, 2 adet Ruhsatsız Tabanca ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan 5 adet Hassas Terazi ele geçirilerek 13 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu Ticareti Yapmak, Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 13 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.