BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MYB Tekstil İş Elbiseleri Yeni Fabrikasını Açtı

 

03 Kasım 2022
MYB Tekstil İş Elbiseleri Yeni Fabrikasını Açtı

İş elbiseleri ve güvenlikli elbise üretiminde 22 yıldır hizmet veren MBY Tekstil, küresel pazarda aranılan ürünlerle üretimlerini gerçekleştiriyor. Ergonomik tasarımları estetik görünüm ve güvenlik sağlıyor. Kurumsal kimliğinizi yansıtan kalitede ve şıklıkta üretimlerini gerçekleştiriyor. Yurtiçi ve yurtdışı piyasaların taleplerine cevap veren firma yeni fabrikasını açarak üretim kapasitesini artırıyor. Personel kıyafetlerinde dikkat edilmesi gereken tasarım, üretim özellikleri ve çalışan sağlığı gibidetaylara özen gösteriyor. Üretimlerini beden ölçü ve kalıplarına uygun olarak gerçekleştiriyor. Seri üretim banlarına sahip fabrikada, istenilen adette ve kalitede ürünü zamanında teslim garantisiyle hizmet veriliyor. Fabrikalar, gıda üreticileri, sanayi ve endüstri üretim alanları, ağır maden sanayi, otomotiv, inşaat ve yapı gibi tüm tehlike arz eden, işçi odaklı çalışma birimlerine uygun özelliklerde üretim yapılıyor.

İş Elbiselerinde Önemli Detaylar

Çalışan personelin iş esnasında çalışmasını, makine hâkimiyetini engellemeyecek özelliklerde kıyafet giymesi, çalışma konforunu sağlayacak özelliklerde olması gerekiyor. MYB Tekstil kıyafet siparişlerini, iş güvenliği talimatlarına uygun tekniklerde üreterek teslim ediyor. İç ve dış pazarda ürün kalitesi, şık tasarımları ve üstün koruma özellikli modelleri tercih ediliyor. İş pantolonu üretimlerinde teknik detaylara önem vererek, kalıplara uygun, puntezerleri doğru zamanlama ve doğru yerlerde uygulayarak üretiyor. Kıyafet siparişlerinin farklı mevsim özelliklerine uygun olarak yapılması gerekiyor. İşçi sağlığı ve rahatlığı için yaz ve kış dönemlerine uygun ayrı özellikli kumaşlardan üretim yapılıyor. Yaz döneminde terletmeyen, nemi ve teri emen, vücuda yapışmayan, cildin nefes almasını sağlayan kumaş tercihleri yapılarak üretim gerçekleştiriliyor. Yaz dönemi personel tişörteri %100 pamuklu ve doğal dokuma kumaşlar seçiliyor. Yaz dönemi personel pantolonlarında 16/22 Gabardin kumaşlar tercih ediliyor. Kış dönemlerinde üşümeyi engelleyen, vücut ısısını koruyan ama terletmeyen özellikte kumaşlar seçilerek tasarlanıyor.

Seri üretimde her model aynı kalite ve işçilikle sunuluyor. Üretimi tamamlanan ürünler beden tabloları listelenerek, farklı alanlara göre ayrı paketlenerek sistemli olarak tasnif ediliyor.

Üniforma, hemşire forması, gıda servis kıyafetleri, karşılama personel kıyafetleri, işçi tulumları, iş önlükleri, dayanıklı ve kaliteli malzeme kullanılarak üretiliyor. Tüm personel kıyafetleri kurumsal kimliği yansıtan şıklıkta tasarlanarak üretiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.