BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Seydişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99 yılı coşku ile kutlandı. 

29 Ekim 2022
Seydişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları ve 29 Ekim 99. Yıl kutlamaları Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı.

DAHA  FAZLA FOĞRAF İÇİN TIKLAYIN 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının  ardından Cumhuriyet  Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Seydişehir’de de törenlerle kutlanmaya  başlandı.

Seydişehir ilçesinde Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen törende Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

 Proğramda Cumhuriyet Bayramı  santarç turnuvasında  dereceye   giren öğrencilere   ödül verilmesinin ardından    Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Öğrencilerin verdiği   mini  konser  ve okuduğuı şiirlerin  ardından   yapılan   geçit töreni sona  erdi.

DAHA  FAZLA FOĞRAF İÇİN TIKLAYIN 

 Proğrama  Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Seydişehir Baro Temsilcisi Avukat  Muhammed Ugurlu Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe MEB Müdürü Tahir Kibar, birim amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra Kaymakam Deniz Pişkin, makamında tebrikleri kabul etti. Şehitlik ziyareti ile program sona erdi.

DAHA  FAZLA FOĞRAF İÇİN TIKLAYIN 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.