BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da tırla çarpışan motosiklette 2 genç öldü.

Konya’da tırla çarpışan motosiklette feci ölüm! Tunahan Karakök ve Necati Evrim hayatını kaybetti! 

28 Ekim 2022
Konya’da tırla çarpışan motosiklette 2 genç  öldü.

Konya’da tırla çarpışan motosiklette feci ölüm! Tunahan Karakök ve Necati Evrim hayatını kaybetti! 
Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet tır ile çarpıştı. Feci kazada 20 yaşındaki sürücü Tunahan Karakök ile 18 yaşındaki Necati Evrim yaşamını yitirdi. Kaza anı an be an güvenlik kamerasına yansıdı

Kaza, 12.00 sıralarında Konya'nın merkez Karatay ilçesi Kudüs Caddesi ile 10560 Sokak kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Tunahan Karakök idaresindeki 42 BH 046 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Mahmut A. (51) idaresindeki 01 ESZ 93 plakalı tır ile çarpıştı.


MOTOSİKLETTEKİ İKİ GENÇ YOLA SAVRULDU

Çarpışma sonucu motosiklet ve üzerindeki 2 kişi cadde üzerine savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

TUNAHAN KARAKÖK OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olay yerinde sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinde motosiklet sürücüsü Tunahan Karakök'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

NECATİ EVRİM HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan motosiklette bulunan 18 yaşındaki Necati Evrim ise ambulansla kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


KAÇAN TIR SÜRÜCÜSÜ YAKALANDI

Öte yandan kazaya karışarak kaçan tır sürücüsü ise olay yerine yakın bir sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Motosiklet sürücüsü ve arasında bulunan yolcunun hayatını kaybettiği motosiklet kazası ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sokaktan caddeye çıkan tıra o sırada kavşaktan geçen motosikletin çarptığı görülüyor.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.