BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DA DRİFTE SUÇ ÜSTÜ! ÜÇ ARACA TOPLAM 30.052 LİRA CEZA

 

23 Ekim 2022
KONYA'DA DRİFTE SUÇ ÜSTÜ! ÜÇ ARACA TOPLAM 30.052 LİRA CEZA

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri trafik güvenliğini tehlikeye atan driftçilere göz açtırmıyor. "Güvenli Trafik" ilkesi ile denetimlerini aralıksız sürdüren ekipler bu kez drift atan üç sürücüyü suç üstü yakaladı. Araç sürücülerine toplam 30.052 TL cezai işlem uygulandı.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAYIT ALTINA ALINDI

Selçuklu İlçesinde bulunan oto sanayiler içerisinde drift atan sürücüler tarafından, trafiğin ve vatandaşların hayatının tehlikeye atıldığı ihbarları üzerine ekiplerce yapılan denetimlerde iki araç suç üstü yakalandı. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde "kuş serisi" olarak bilinen bir aracın akan trafikteki araçlara aldırmadan yol ortasında drift yaptığı görüntüler yer alıyor. Yine sanayi içerisinde seyir halinde yapılan denetimlerde bir başka araçta Yeni Sanayi Caddesinde suç üstü yakalandı.

PETROL İSTASYONUNDAKİ GÖRÜNTÜLER YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Öte yandan Yeni İstanbul caddesi üzerinde yer alan bir petrol istasyonu içerisinde pompa etrafında drift atan araç pes dedirtti. Görüntüler de pompadan yakıt aldıktan sonra drift atmaya başlayan araç daha istasyondan çıkamadan seyir halinde denetim yapan ekiplere yakalandı.  

ÜÇ ARACA 30.052 LİRA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Araç sürücüleri A.N'e ehliyetini yanında buldurmamak ve driftten, S.E'e sürücü belgesini sınıfına uygun belgeye dönüştürmeden motorlu araç kullanmak ve driftten, İ.D'e muayene yapılmamış araçla trafiğe çıkmak ve driftten toplamda 30.052 lira cezai işlem uygulandı. Araçları trafikten men edilen üç şahsın, sürücü belgelerine de el konulurken şahıslar hakkında "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek"ten adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.