BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İşte Binali Yıldırım’ın kaza yaptığı arabanın görüntüsü

Azerbaycan ziyareti sırasında kaza geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın bulunduğu aracın görüntüsü ortaya çıktı. 

21 Ekim 2022
İşte Binali Yıldırım’ın kaza yaptığı arabanın görüntüsü



AKParti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç Azerbaycan'da kaza yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı kapsamında Karabağ’da bulunanYıldırım’ı ve Ayrım'ı taşıyan araç Cebrayıl’den dönüşte virajı alamadı.

HAVA YASTIKLARI AÇILDI

Kaza nedeniyle hava yastıkları açılan araçtan çıkarılan Yıldırım, ambulansla olay yerinden ayrıldı. Yıldırım’ın ve Ayrım'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve Türkiye'ye dönüşü için helikopterle havalimanına götürüleceği aktarıldı.

ARABANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Paylaşılan görüntüler kazanın ne derece şiddetli olduğunu gözler önüne seriyor.

İlk müdahale Cumhurbaşkanlığı Sağlık ekibi tarafından yapıldı. Kazanın ardından görüntülenen ve hurdaya dönen otomobil dikkat çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.