BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DA TOPAL LAKAPLI UYUŞTURUCU SATICISI VE YARDIMCISI TUTUKLANDI

ÇEVRESİNDE TOPAL ELVAN OLARAK BİLİNEN TACİR CEZAEVİNE DE TOPALLAYARAK GİT 

15 Ekim 2022
KONYA'DA TOPAL LAKAPLI UYUŞTURUCU SATICISI VE YARDIMCISI TUTUKLANDI

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Gençleri zehirlemek isteyen zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına karşı bir biri ardına gerçekleştirdiği başarılı operasyonlara yenisini ekleyen Narkotik Ekipleri 6 kilo 110 gram eroini piyasaya sürülmeden ele geçirdi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan saha çalışmaları neticesinde Karatay ilçesinde bir ikamette yüklü miktarda eroin maddesi saklandığı bilgisi edinildi. Yapılan hazırlıkların ardından adrese düzenlenen operasyonda evin müştemilatında bulunan kümeste yuva görünümünde çorap içine zulalanmış eroin maddesi ele geçirildi. Yine ikamette yapılan aramada 1 milyon 222 milyon TL suç unsuru para ele geçirilerek el konuldu.

ÇEVRESİNDE TOPAL ELVAN OLARAK BİLİNEN TACİR CEZAEVİNE DE TOPALLAYARAK GİTTİ

Operasyon sonucu evde bulunan ve çevresinde "Topal Elvan" olarak bilinen Elvan Doğan ve yardımcısı Aslı Taş yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan her iki şahısta emniyetteki işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Kullanmak/ Bulundurmak suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.