BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Veteriner Hekim Pınar Ünlü Antalya'da feci kazada hayatını kaybetti

Konyaaltı ilçesinde, kullandığı motosikletle yol bakım kamyonuna arkadan çarpan Veteriner Hekim Pınar Ünlü (23), hayatını kaybetti. 

14 Ekim 2022
Seydişehirli Veteriner Hekim  Pınar Ünlü Antalya'da feci kazada hayatını kaybetti

 Alınan   bilğiye   görte Kaza, Batı çevre yolunda meydana geldi.Veteriner Hekim Pınar Ünlü, 07 AZR 067 plakalı motosiklet ile emniyet şeridindeki Karayolları'na ait yol bakım kamyonuna arkadan çarptı. Başında kaskı da takılı olan Ünlü   olay yerinde  hayatını kaybettiği  öğrenildi.

Pınar Ünlü'nün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere  ilk  olarak Antalya Adli Tıp Kurumu morguna   kaldırıldı    burada  yapılan otopsiden sonra  doğum yeri olan   Seydişehire   getirildi.

 Feci  bir kaza  sonucu    23  yaşında   hayatını  kaybeden Veteriner Hekim Pınar Ünlü Seydişehir  Yeni Camiinde Cuma Namazı sonrası  kılınınan Cenaze  namazı sonrası  Gözyaşları arasında   Akyol Mezarlığına defin edildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.