BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA ÇEVİRMEYE TAKILAN EVLİ ÇİFTİN ARACINDAN KİLOLARCA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ÇEVİRMEYE TAKILAN EVLİ ÇİFTİN ARACINDAN KİLOLARCA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ 

11 Ekim 2022
KONYADA ÇEVİRMEYE TAKILAN EVLİ ÇİFTİN ARACINDAN KİLOLARCA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Konya polisi gençleri zehirlemek isteyen zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Zehir tacirleri ve sokak satıcılarına karşı yapılan başarılı operasyonlara her gün bir yenisini ekleyen Narkotik Ekipleri piyasaya sürülmek üzere yola çıkarılan uyuşturucu maddeleri zehir tacirleriyle birlikte yakaladı.

DURDURULAN ARAÇTA YAPILAN ARAMADA KİLOLARCA KOKAİN MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Yol uygulamasında durdurulan bir araçtaki evli çiftin şüpheli hareketleri Narkotik Polisinin dikkatinden kaçmadı. Polis ekiplerince hassas burunlu narkotik köpeği Alex ile araçta yapılan detaylı aramalarda arka koltuğun alt kısmına zulalanmış vaziyette toplam 2 kilo 961 gram kokain maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan evli çift Tarık Erdem ve Serap Erdem gözaltına alındı.

Öte yandan Narkotik ekiplerince yapılan saha çalışmaları esnasında Meram ilçesinde durdurulan iki kadının çantalarında yapılan aramalarda toplam 1.500 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirilerek el konulurken, Ceyhan Yıldız ve Ülkü Ceylan gözaltına alındı.

4 ZEHİR TACİRİ DAHA PARMAKLIKLAR ARKASINA GÖNDERİLDİ

Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan Tarık Erdem ve Serap Erdem çifti ile Ceyhan Yıldız ve Ülkü Ceylan isimli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.