BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Oto gaz grubunda ise 76 kuruş indirim bekleniyor

Benzin ve motorine yeni zam geliyor, LPG'ye indirim 

05 Ekim 2022
Oto gaz grubunda ise 76 kuruş indirim bekleniyor

Sürücüleri yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatları için yeni bir gelişme daha yaşandı. Brent petrol fiyatı son günlerde düşüyor ama benzin ve motorin fiyatı inmezken LPG otogaz fiyatı için indirim beklentisi oluştu.

Brent düştü akaryakıta neden indirim yok sorusu sıkça sorulurken motorin fiyatı için zam beklentisi olduğu yönünde haberimizi paylaşmıştık.

Akaryakıt sektörü kaynaklarından fiyatları yakından ilgilendiren bir bilgi geldi. LPG otogaz fiyatı salı günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 75 kuruş indirim gelecek. İndirim miktarında o günkü şartlara göre değişim olabilir.

İstanbul'da hali hazırdan LPG fiyatı 10,62 TL iken Ankara'da LPG otogaz fiyatı 10,94 TL, İzmir'de 10,74 liradan satılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.