BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Pençe Kilit bölgesinden acı haber! Yusuf Ataş şehit oldu

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş şehit oldu. 

02 Ekim 2022
Pençe Kilit bölgesinden acı haber! Yusuf Ataş şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, teröristlerin açtığı taciz ateşinde yaralanarak hastaneye sevk edilen Ataş'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

son-dakika-pence-kilit-bolgesinden-aci-haber-yusuf-atas-sehit-oldu.jpeg

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

ŞEHİDİMİZİN VASİYETİ YÜREK DAĞLADI

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı.

Ataş’ın çektiği görüntüde, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemim babamın elini öpün” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.