BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir TOKİ'nin Temeli 25 Ekim'de atılıyor!

Seydişehir'de 25 Ekim'de temel atılıyor! Bakanlık paylaştı, işte sosyal konut projesinden ilk görüntüler 

30 Eylul 2022
Seydişehir TOKİ'nin Temeli  25 Ekim'de atılıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında 5 bin konutun temelinin 25 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla atılacağını bildirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Murat Kurum, "İlk Evim"

Proje kapsamında 5 bin konutun temel atma törenlerinin Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat ve Zonguldak olmak üzere 17 ilde yapılacağını bildiren Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı:

"Aylardır bu projeye hazırlık içerisindeyiz. 31 Ekim'e kadar başvuru süresi var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrifleriyle 5 bin konutun temelini büyük bir coşkuyla atacağız."

496  Konutluk  TOKİ Konya Seydişehir projesi Gökçehöyük Mahallesi'nde yükselecek. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alacak.

İhale tarihi 11 Ekim 2022 olarak açıklanan TOKİ Konya Seydişehir Gökçehöyük Mahallesi projesinin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor."

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.