BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DA NARKOTİK POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE KÖKÜNÜ KURUTACAĞIZ OPERASYONU , 31 TUTUKLAMA !

KONYA'DA NARKOTİK POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE KÖKÜNÜ KURUTACAĞIZ OPERASYONU , 31 TUTUKLAMA ! 

25 Eylul 2022
KONYA'DA NARKOTİK POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE KÖKÜNÜ KURUTACAĞIZ OPERASYONU , 31 TUTUKLAMA !

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekipleri zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına darbe üstüne darbe vuruyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince piyasaya uyuşturucu madde sürmek isteyen zehir tacirleri ve sokak satıcıları ile uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik Kökünü Kurutacağız operasyonunda çok sayıda zahir taciri gözaltına alınırken 31 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik ekiplerince gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu sürmek isteyen zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik il merkezinde yapılan çalışmalar sonucunda bir çok adrese operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda binlerce uyuşturucu hap ve çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, bir evin çatısında saksı içerisinde yetiştirilen hint keneviri ve eldiven içine gizlenmiş vaziyette zulalanmış eroin maddesi ise polisin dikkatinden kaçmadı. 

TOPLAM 33 ZEHİR TACİRİ VE SOKAK SATICISI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Operasyonlar kapsamında 555 gram esrar, 2.700 gram eroin, 2.900 gram metamfetamin maddesi, 995 adet sentetik ecza ve 100 adet uyuşturucu hap maddesi, 70 adet hint keneviri, 6 adet zehir ticaretinde kullanılan hassas terazi,  6 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait yüzlerce fişek ile zehir ticaretinden elde edilen 18.000 TL. para ele geçirildi.

Gözaltına alınan çok sayıda şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye  sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 31'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca operasyonlar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında yakalama kararı olan iki şahıs da yakalanarak cezaevine teslim edildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.