BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DAKİ TRAFİK TARTIŞMASINDA YENİ GELİŞME, OLAYLA İLGİLİ DÖRT KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

KONYA'DAKİ TRAFİK TARTIŞMASINDA YENİ GELİŞME, OLAYLA İLGİLİ DÖRT KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

09 Eylul 2022
KONYA'DAKİ TRAFİK TARTIŞMASINDA YENİ GELİŞME, OLAYLA İLGİLİ DÖRT KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Konya'nın merkez Meram ilçesi Aydoğdu Mahallesi Altınbilezik sokakta 7 Eylül akşamı trafik yüzünden kavga çıkmış, çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu aynı aileden Şükrü Çetin, Ahmet Çetin, Ali Çetin, Bekir Çetin ve Yasin Çetin yaralanmıştı. Yaralılardan Ahmet ve Şükrü Çetin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri olayın hemen ardından diğer taraf olan Rıfat Yıldırım ve oğlu Mustafa Mert Yıldırım'ı olayda kullanılan tabanca ile olay yerinde yakalayarak gözaltına almıştı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada Çetin ailesi ile Rıfat Yıldırım'ın oğlu Mustafa Yıldırım arasında Konya Tapu Kadastro Müdürlüğü önünde trafikte tartışma yaşandığı ve Mustafa Yıldırım'ı Aydoğdu Mahallesi'nde bulunan evlerinin önüne kadar takip ettikleri ve Mustafa Yıldırım'ın  tartışma yaşadığı şahısları evinin önünde görmesi üzerine kuzeni Mehmet Yavuz'u çağırdığı anlaşıldı.

Yaralı Ali Çetin'in ilk ifadesinde Mustafa Mert Yıldırım'ın bahçe kapısına gelerek evin önündeki Ahmet Çetin ve kendisine ateş ettiği bu esnada babasının gelerek oğlunun elinden aldığı tabanca ile diğer şahıslara ateş ettiği öğrenildi.

Olay anında evde bulunan Mehmet Yavuz, Şeyda Yıldırım, Makbule Yıldırım ve Şeyma Kaya da gözaltına alındı.

Şüphelilerden Rıfat Yıldırım (59), Mustafa Yıldırım (19), Mehmet Yavuz (18) ve Makbule Yıldırım (53) adliyeye sevk edilirken, Rıfat Yıldırım'ın kızları Şeyma Kaya (28) ve Şeyda Yıldırım (24) emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bilgisi edinildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.