BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ölüm virajındaki demir bariyerleri çaldılar 

Konya’nın Seydişehir ilçesinde kara yolundaki 10 kilometrelik demir bariyer çalındı.  

08 Eylul 2022
Ölüm virajındaki demir bariyerleri çaldılar 

Edinilen bilgiye göre Seydişehir de  Sabah saatlerinde  Seydişehir-Antalya  Karayolunda bisikleti ile  spora  çıkan bir kişi bariyerlerde  bir anormallik  olduğunu fark etti . bisikletinden  inip   dikkatli   baktığında   Seydişehir Antalya yolu içeri  kışladan   başlayan   bariyerlerin arka destek kısmının  tek tek söküldüğünü fark etti.


 Bisikleti ile kontrol ederek giden vatandaş   yaklaşık 10 km lik mesafede   bariyerlerin   hepsinin söküldüğünü   görmesi  üzerine   olayı  yetkililere bildirdi.


Bunun üzerine hemen harekete geçen ekipler tarafından demirleri çalan kişi yada kişileri yakalamak için Teknik ve fiziki çalışma  başlatıldı.
Öte yandan bariyerlerin çalındığı bölgenin halk arasında ölüm virajı olarak bilindiği ve ölümlü kazaların yaşanması nedeni ile bölgeye 2 adet kaçış rampası yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.