BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sigaraya bir zam daha geldi!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sigaraya yeni bir zam geldiği haberini duyurdu. Aybaş Twitter sayfasında "Bir Gruba ait sigara ya zam geldi 1.50 krş." diye yazdı. 

08 Eylul 2022
Sigaraya bir zam daha geldi!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş kendi sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada sigaraya da zam geldiğini duyurdu.

SİGARAYA 1 LİRA 50 KURUŞ ZAM GELDİ
Sigaralara 1 lira 50 kuruş zam geldiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Aybaş, "Bir Gruba ait sigara ya zam geldi 1.50 krş." ifadelerini kullandı.


Sigara fiyatlarına son zam Temmuz ayında gerçekleştirildi. İlk zam 2 Temmuz Cumartesi günü ‘JTİ’ isimli sigara grubuna zam yapılmıştı. Sonrasında ise Philip Morris BAT ve İmperial isimli sigara grubuna da 2 TL zam gelmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.