BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İdare Avukatlarının İlgilendiği Davalar Nelerdir?

İdare Avukatlarının İlgilendiği Davalar Nelerdir? 

05 Eylul 2022
İdare Avukatlarının İlgilendiği Davalar Nelerdir?

 Ülkemizde kamu yararını sağlamak ve bireyler ile idare arasındaki ilişkileri düzenleyerek buradaki uyuşmazlıklara çözüm getiren hukuk dalı idare hukuku olarak bilmektedir. En temel hukuk süreçlerinden birisi olan idare hukuku bu alanda uzmanlaşmış olan Ankara idare avukatı olarak görev alan kişiler tarafından yürütülmektedir. İdare hukuku alanında var olan her tür davanız için bu alanda önemli başarılar elde etmiş ve sahip olduğu deneyim ve birikim ile sizlere fayda sağlayacak olan idare hukuku avukatlarından destek alabilirsiniz.

 Ankara idare avukatı denildiğinde İlleez Hukuk Bürosu ile iletişime geçebilirsiniz. Hukuk bürosu bünyesinde görev alan en başarılı avukatlar idare hukuku mahkemelerinizde sizleri en iyi şekilde temsil ederek sahip olduğunuz haklara erişebilmeniz için hizmet vermektedir.

Ankara İdare Avukatı Ne İş Yapar

Ankara idari dava avukatı olarak görev alan avukatların her biri oldukça geniş bir hizmet alanında faaliyet göstermektedir. Çünkü idare hukuku ülkemiz hukuk sisteminin en geniş hukuk dallarından birisidir. Bu alanda söz konusu olan her bir dava için gerekli mevzuatlar doğrultusunda en güncel bilgi ve birikime sahip olan avukatlar sizlere hizmet vermektedir. İlleez Hukuk Bürosu bünyesinde görev alan Ankara idari dava avukatlarının görevleri aşağıdaki gibidir;

  • İdari para cezaları davaları ve itirazlı,
  • Karayolları Trafik davaları,
  • Öğrenci ve memur davaları,
  • Belediye kanunu ile ilgili uyuşmazlıklar,
  • Kamulaştırma davaları,
  • İhale davaları

Yukarıda belirtilmiş olan konularla ilgili hem dava sürecinde hem de dava dışından danışmanlık desteği olarak İlleez Hukuk Bürosundan hizmet alabilirsiniz.

Hukuk bürosuna erimişim sağlayabilmek için resmi Web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden ön randevu oluşturabilir ve en başarılı idare avukatları ile birebir görüşmeler sağlayabilirsiniz

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.