BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da kamu kurumu bahçesinde uyuşturucu yetiştiren şüpheli yakalandı

Konya’da kamu kurumu bahçesinde uyuşturucu yetiştiren şüpheli yakalandı 

04 Eylul 2022
Konya’da kamu kurumu bahçesinde uyuşturucu yetiştiren şüpheli yakalandı

Konya Haber: Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler, Alanyurt Mahallesi’nde A.Ç. isimli şüphelinin, çalıştığı kamu kurumunun bahçesinde kenevir bitkisi ekip yetiştirdiğini tespit etti.

Şüpheli A.Ç. gözaltına alınırken, Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı ile bahçede yapılan aramada, ekili vaziyette 285 kök kenevir bitkisi ile hasat edilip kurtulmaya bırakılmış 400 gram esrar maddesine el konuldu.

Hakkında, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" ile "Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak" suçlarından işlem yapılan zanlı adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.