BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'e çocukların merakla beklediği haber! 'Güle Oynaya Camiye Gel’de hediye bisiklet teslimi başladı

 

02 Eylul 2022
Seydişehir'e çocukların merakla beklediği haber! 'Güle Oynaya Camiye Gel’de hediye bisiklet teslimi başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesi kapsamında, 25 Haziran’a kadar kayıt yaptıran ve 1 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında 60 günde, 40 gün sabah namazına aileleriyle birlikte camiye gelen 2012 ve 2013 doğumlu 28 bin çocuğa verilecek hediye bisikletlerin dağıtımına başlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz günlerde Konya'da çocukların merakla beklediği 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesinde mutlu sona yaklaşıldığını belirterek, "Sevgili genç arkadaşlarım; “Güle Oynaya Camiye Gel” projemizde mutlu sona yaklaştık. Sürenin bitimini bekliyoruz, bisikletlerimiz hazır" açıklamasında bulunmuştu.

BAŞKAN ALTAY'A TEŞEKKÜR

"Bisikletlerini alan çocuklarımızın mutluluklarına şahit olduk" diyen Başkan Demir, "Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.