BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sivas'ta Düğünden dönenleri taşıyan minibüs, kamyonla çarpıştı: 8 ölü, 9 yaralı

Sivas'ta kamyon ile minibüsün çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yetkililer kazaya karışan minibüsün, Bursa'daki düğünden Malatya'ya dönmekte olduğunu bildirdi. 

01 Eylul 2022
Sivas'ta Düğünden dönenleri taşıyan minibüs, kamyonla çarpıştı: 8 ölü, 9 yaralı

Sürücüleri henüz belirlenemeyen kamyon ile minibüs, Sivas- Malatya kara yolu Yeşildere köyü mevkisinde çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

8 ÖLÜ, 9 YARALI
Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 9 kişi ağır yaralandı. Kangal Kaymakamı Fatih Sungur, kaza yerine gelerek bilgi aldı.

Düğünden dönenleri taşıyan minibüs, kamyonla çarpıştı: 8 ölü, 9 yaralı

DÜĞÜNDEN DÖNÜYORLARMIŞ
Sungur, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'daki bir düğünden Malatya'ya dönenlerin bulunduğu minibüs ile Malatya'dan Amasya'ya yük taşıyan kamyonun çarpıştığını bildirdi. Kazada 8 kişinin öldüğünü, yaralanan 9 kişinin ise Kangal Devlet Hastanesi'ne nakillerinin gerçekleştirildiğini dile getiren Sungur, yaralılara acil şifalar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.