BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

30 Ağustos Zafer Bayramı Seydişehir de törenle kutlandı

 

30 Ağustos 2022
30 Ağustos Zafer Bayramı  Seydişehir de törenle kutlandı

1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanarak Türk topraklarının Yunan işgalinden kurtuluşunun 100’ncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen tören, Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Seydişehir’de de törenlerle kutlandı. Program kapsamında önce Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu; daha sonra Kaymakam Deniz Pişkin 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

Hükümet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Seydişehir Baro Temsilcisi Avukat Gizem Yavuz Sevinç, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe MEB Müdürü Tahir Kibar, birim amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’ndaki saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte bayrak göndere çekildi.

Daha sonra Kaymakam Deniz Pişkin, makamında tebrikleri kabul etti. Şehitlik ziyareti ile program sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.