BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BEYŞEHİR’E YENİ YATIRIMLAR ELE ALINDI

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ankara’da bazı bakanlıkları ziyaret etti. 

26 Ağustos 2022
BEYŞEHİR’E YENİ YATIRIMLAR ELE ALINDI

Milletvekili Samancı, kendisine eşlik eden AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Başkan Yardımcısı Mehmet Ekiz ile birlikte Sağlık ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarını ziyaret etti.

Beyşehir’e yeni yatırım, hizmet, talep ve ihtiyaçların görüşülüp ele alındığının belirtildiği ziyaretlere ilişkin Milletvekili Gülay Samancı, sosyal medya hesabından şu ayrıntıları paylaştı:

“Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Koca’yı, Genel Müdür Yardımcısı Hamit Harun Bağcı’yı ve Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. İlkay Güler’i Beyşehir İlçe Başkanımız Recep Elkin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Ekiz ile birlikte ziyaret ettik.

Teşkilatımız ile birlikte bölgemiz ve ilçemizin yatırım ve hizmetlerinin, talep ve ihtiyaçlarının giderilmesi hususlarının takibine devam ediyoruz”

BAKAN YARDIMCILARIYLA DA BULUŞTULAR

Samancı, ziyaretleri kapsamında Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’la da bir araya geldiklerini vurgulayarak,”İlçemizin taleplerini ilettiğimiz Bakanlarımıza ilgi ve alâkalarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Öte yandan, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç ve Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil’i de ziyaret etti.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ile AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin’in de katıldığı ziyaretlerde, Bakanlık uhdesindeki talep ve isteklerin istişare edildiği hatırlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.