BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

DUR İHTARINA UYMAYIP POLİSE ÇARPAN ZANLI TUTUKLANDI

Selçuklu ilçesinde huzur uygulaması yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp, kaçarken bir polise çarpan zanlı tutuklandı. 

23 Ağustos 2022
DUR İHTARINA UYMAYIP POLİSE ÇARPAN ZANLI TUTUKLANDI

Olay Konya'nın Selçuklu ilçesi ışıklar Mahallesi'nde meydana geldi. Polis ekipleri uygulama sırasında şüphelendiği gri renkli ticari araca dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayıp kaçmak isteyen zanlı aracını polis ekiplerinin üzerine sürdü, motosikletli polis timlerinde görevli polis memuru A.D hafif yaralandı.

Yaralı polis memuru olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, polis araçta bulunan şüphelilerin peşine düştü. Çok geçmeden aracı park halinde bulan polis ekipleri çevrede yaptığı araştırmada, araç sahibinin oğlu olan sürücü Oğuzhan Ahmet BORAN'ı kısa sürede yakalarken,  zanlının 115 promil alkollü olduğunu tespit etti. Zanlı ilk ifadesinde alkollü olduğu için uygulamadan kaçtığını, daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin alındığını ifade etti.

Araçta bulunan diğer şüpheliler F.E (36) ve H.İ (34) ile birlikte adliyeye sevk edilen Oğuzhan Ahmet B (24) tutuklanarak cezaevine gönderilirken, trafik yönünden de dur ikazına uymamak, kaza yerini terk etmek ve alkollü araç kullanmaktan toplam 3600 TL  idari işlem uygulandı ayrıca;  şahsın ehliyetine süresiz el konuldu. 

Olayda yaralanan polis memurunun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.