BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da *FETÖ'cü eski emniyet amiri, genç kıza sarkıntılık yaptığı gerekçesiyle tutuklandı"

*FETÖ'cü eski emniyet amiri, genç kıza sarkıntılık yaptığı gerekçesiyle tutuklandı" 

08 Ağustos 2022
Konya'da *FETÖ'cü eski emniyet amiri, genç kıza sarkıntılık yaptığı gerekçesiyle tutuklandı"

Konya’da ‘sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı’ suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ/ PDY’den ihraç emniyet amiri Ali İhsan A (42) tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir yıl önce bir market çalışanı genç kıza yönelik 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçunu işlediği gerekçesiyle 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Ali İhsan A'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Emniyet amiri olarak görev yaparken 2016 yılında FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan meslekten ihraç edilen ve şuan bir pastanede çalıştığı tespit edilen A, ekiplerce evinde yakalanarak gözaltına alındı. Ali İhsan A. emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.