BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Pençe-Kilit bölgesinde 1 askerimiz şehit düştü

Pençe-Kilit'ten acı haber! Erzurum’a şehit ateşi düştü 

17 Temmuz 2022
Pençe-Kilit bölgesinde   1 askerimiz şehit düştü

Irak’ın kuzeyi harekat alanında sürdürülen Pençe-Kilit operasyonları kapsamında sızma girişimi esnasında Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın şehit oldu. Şehidimizin cenazesi bugün memleketi Erzurum'a getirilecek.
Terörle mücadele sürerken Pençe-Kilit operasyonları ile terör örgütüne geçit verilmiyor. Bu kez Pençe-Kilit'ten acı haber geldi. Bölgeye sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada bir askerimizden acı haber geldi.

IRAK'IN KUZEYİNDE 1 ŞEHİT
Irak’ın kuzeyi harekat alanında icra edilen Pençe-Kilit Harekatının Metin Dağı bölgesinde yapılan sızma girişimi esnasında Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın şehit oldu.

MSB'DEN AÇIKLAMA 
Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığından  açıklama geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 17 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile yaşanan çatışmada kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Selahattin Taşkın yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

CENAZESİ BUGÜN MEMLEKETİ ERZURUM'A GETİRİLECEK
Evli olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın’ın cenazesi için bugün askeri havalimanında karşılama töreni düzenleneceği ve yarın Oltu ilçesi Tuzla köyü Yeni Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.