BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DA DRİFT ATAN LÜKS ARAÇ OTOPARKI BOYLADI

KONYA'DA DRİFT ATAN LÜKS ARAÇ OTOPARKI BOYLADI 

13 Temmuz 2022
KONYA'DA DRİFT ATAN LÜKS ARAÇ  OTOPARKI BOYLADI

Konya'da lüks bir aracın trafiği tehlikeye atarak drift attığı görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, aracı kısa sürede yakalayarak 2 ay süreyle trafikten men etti.

Konya'nın Meram ilçesi Akyokuş mevkiinde lüks bir aracın drift attığı görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Trafik ekiplerinin yaptığı çalışmalar ve kamera görüntülerinden aracın sahibi birkaç saat içinde tespit edilerek trafik ekiplerince yakalandı.

Tescil plakasını monte edilmesi gereken yere takmamak ve drift atmak suçlarından araç sürücüsü A.Ç'ye 9.291 lira para cezası uygulandı. Trafiği tehlikeye atan magandanın 2 ay süre ile ehliyetine el koyulurken milyonluk lüks araç trafikten 2 ay süreyle men edilerek otoparka çekildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.