BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mersinde Minibüsün açık kalan kapısından düşen Meryem Özkıraç yaşamını yitirdi! O anlar kamerada

Mersin'in Tarsus ilçesinde yolcu olarak bindiği minibüsün açık kalan kapısından düşen Meryem Özkıraç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kadının minibüsten düşme anı araç kamerasınca saniye saniye görüntülendi 

11 Temmuz 2022
Mersinde Minibüsün açık kalan kapısından düşen Meryem Özkıraç yaşamını yitirdi! O anlar kamerada

Mersin'in Tarsus ilçesinde yolcu olarak bindiği minibüsten yola düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kadının düşme anı, araç kamerası tarafından böyle görüntülendi.

MİNİBÜS HAREKET EDERKEN KAPIDAN DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, Meryem Özkıraç adlı kadın, 7 Temmuz tarihinde Fatih Mahallesi Adana Caddesi'nde yolcu olarak bindiği minibüsün hareket etmesinden kısa süre sonra açık bırakılan kapıdan düşerek yaralandı.

MERYEM ÖZKIRAÇ HASTANEDE CAN VERDİ

Yaralı kadın, aynı minibüsle önce Tarsus Devlet Hastanesine oradan da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Meryem Özkıraç, tüm müdahalelere rağmen bu akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.