BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de bayramlaşma programı düzenlendi

Seydişehir ilçe protokolü tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi. 

10 Temmuz 2022
Seydişehir'de bayramlaşma programı düzenlendi

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi bahçesinde düzenlenen programda, Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, protokol üyeleriyle bayramlaştı.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir bayram geçirilmesi temennisinde bulunan Tutal, "Bayramlar kardeşlik duyguların yaşandığı günlerdir. Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır." ifadelerini kullandı.

Pişkin de nice bayramlara ulaşmayı dileyerek, herkesin bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma programına Cumhuriyet Savcısı Seda Özaslan Kök, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Müftüsü Adem Bebek, siyasi parti ve STK temsilcileri ile kurum müdürleri katıldı.

Programın ardından heyet, Akyol Mezarlığı'nda bulunan Şehitlik, Seydişehir Devlet Hastanesi ve Seydişehir Cezaevi ve şehit ailelerinin evlerini ziyaret etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.