BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit operasyonundan şehit haberi geldi.

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit operasyonundan şehit haberi geldi. Arazide kayarak düşen Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşçı, şehit oldu. 

01 Temmuz 2022
Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit operasyonundan şehit haberi geldi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, 1 Temmuz 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı, arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Uzman Çavuş Serkan Taşcı için yayımladığı taziye mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 1 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi. 


MSB acı haberi duyurdu 1 Asker şehit
BURSA'YA ŞEHİT HABERİ DÜŞTÜ

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kayıp düşerek şehit olan Uzman Çavuş Serkan Taşcı’nın acı haberi, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde yaşayan annesi Gülçiçek ile babası Fikret Taşcı’ya ulaştı. Şehidin ailesinin yaşadığı eve Türk bayrağı asıldı. 2 kız, 2 erkek çocuk sahibi olan 4 çocuklu Taşcı ailesi, en küçük çocuklarını kaybetmenin acısını yaşarken, şehidin ağabeyinin de bekçi olduğu öğrenildi.

MSB acı haberi duyurdu 1 Asker şehit
Aslen Ardahanlı olan ailenin daha önce İstanbul’da yaşadığı ve yaklaşık 10 yıl önce Bursa’ya taşındıkları öğrenilirken, yakınları şehidin 1 yıl önce akraba düğününe katılmak üzere Bursa’ya geldiğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.